Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Υπογεια Ρευματα : ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live @ Cafe Santan, Βόλος, στις 25 ... : Let us know what's wrong with this preview of μαύρα υπόγεια ρεύματα by θανάσης βέμπος.

Υπογεια Ρευματα : ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live @ Cafe Santan, Βόλος, στις 25 ... : Let us know what's wrong with this preview of μαύρα υπόγεια ρεύματα by θανάσης βέμπος.. Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους «η γη που αφήνω», στο οποίο συμμετέχει ο τηλέμαχος μούσας (κιθάρα) και ο ανδρέας πολυζωγόπουλος (τρομπέτα). Let us know what's wrong with this preview of μαύρα υπόγεια ρεύματα by θανάσης βέμπος. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί ο δίσκος «παραλογές». Μέχρι και σήμερα, βυζαντινές εκκλησίες γεμάτες με βυζαντινές αγιογραφίες μας θυμίζουν στιγμές ελληνικής δόξας. Το ρεμίξ και την ηχοληψία κάνει ο κωστας παρίσσης, που αργότερα θα παρασυρθεί κι αυτός απο τα υπόγεια ρεύματα και θα αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα βασικότερα μέλη του συγκροτήματος.

Read reviews from world's largest community for readers. Όταν ο κώστας κοντοβάς (πλήκτρα), ο γρηγόρης κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο γιάννης κυριακός (μπάσο), ο δημήτρης αργύρης (κιθάρα) και ο παναγιώτης μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον. Μπάσο, μουσικό πριόνι, φωνητικά ηχοληψία. Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο. Μικρά που 'ναι τα όνειρα.

Golden R. festival @ Lab Art, Βόλος, στις 5 Οκτωβρίου ...
Golden R. festival @ Lab Art, Βόλος, στις 5 Οκτωβρίου ... from rockoverdose.gr
Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Μπάσο, μουσικό πριόνι, φωνητικά ηχοληψία. Και πάντα το ελάχιστο θέλω ανάμεσά μας με ανάσα την ανάσα μου να σβήνω. Όταν ο κώστας κοντοβάς (πλήκτρα), ο γρηγόρης κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο γιάννης κυριακός (μπάσο), ο δημήτρης αργύρης (κιθάρα) και ο παναγιώτης μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον. My love, look for me, look for me search all the roads of silence i'll be erasing my form alone… μ' αρέσει να μη λέω πολλά στίχοι & μουσική: Υπόγεια ρεύματα updated their cover photo. Discogs에서 υπόγεια ρεύματα의 릴리스를 둘러보세요. Home συνιστώμενα βιβλία μαυρα υπογεια ρευματα.

Ο μάγος κοιτάζει την πόλη μ' αρέσει να μη λέω πολλά μη λέω πολλά μ'.

Και ο λόγος πάντα γλυκός και πάντα λίγος και πάντα. Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο. Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Και η αφή στο δέρμα κυρίαρχη μέχρι τον πόνο. Δίσκος:εικόνες στα σύννεφα(1999) fm records. Discogs에서 υπόγεια ρεύματα의 릴리스를 둘러보세요. Μικρά που 'ναι τα όνειρα. Κι ενώ ακόμα είχε μείνει μια γλυκιά γεύση από τους απολαυστικούς empty frame, η σκυτάλη δόθηκε στα υπόγεια ρεύματα. Τα υπόγεια ρεύματα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους όλο το καλοκαίρι. Και πάντα το ελάχιστο θέλω ανάμεσά μας με ανάσα την ανάσα μου να σβήνω. If only those vague lights, vague lights could be bright stars, bright stars so i could leave them in your hands. Το ρεμίξ και την ηχοληψία κάνει ο κωστας παρίσσης, που αργότερα θα παρασυρθεί κι αυτός απο τα υπόγεια ρεύματα και θα αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα βασικότερα μέλη του συγκροτήματος.

If only those vague lights, vague lights could be bright stars, bright stars so i could leave them in your hands. Η βυζαντινή τέχνη άφησε πλούσια κληρονομιά. Sony bmg music entertainment, columbia. Τα υπόγεια ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την ελλάδα. Το συγκρότημα «υπόγεια ρεύματα» δημιουργήθηκε το 1994 στην αθήνα.

Διαγωνισμος με δωρο 2 διπλές προσκλήσεις για τα «ΥΠΟΓΕΙΑ ...
Διαγωνισμος με δωρο 2 διπλές προσκλήσεις για τα «ΥΠΟΓΕΙΑ ... from diagonismos.gr
Τα υπόγεια ρεύματα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους όλο το καλοκαίρι. Read reviews from world's largest community for readers. Υπόγεια ρεύματα (υδάτινα αλλά και αρχιτεκτονικά). Τα υπόγεια ρεύματα έρχονται στην πάτρα την παρασκευή 7 φεβρουαρίου. Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Σε μία ελλάδα όπου οι έλληνες εύχονται να είχαν τη δύναμη και το θάρρος να πατήσουν πόδι σε ό,τι μας συμβαίνει. Τα υπόγεια ρεύματα είναι μια από τις μακροβιότερες εν ζωή μπάντες της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, ασχέτως αν είναι μια μπάντα που δεν έχει σταθερό line up και ο μοναδικός άνθρωπος που είναι από την αρχή, είναι ο δημιουργός και τραγουδιστής της μπάντας, ο γρηγόρης κλιούμης. Let us know what's wrong with this preview of μαύρα υπόγεια ρεύματα by θανάσης βέμπος.

Ο μάγος κοιτάζει την πόλη μ' αρέσει να μη λέω πολλά μη λέω πολλά μ'.

Μέχρι και σήμερα, βυζαντινές εκκλησίες γεμάτες με βυζαντινές αγιογραφίες μας θυμίζουν στιγμές ελληνικής δόξας. Μικρά που 'ναι τα όνειρα. Κι ενώ ακόμα είχε μείνει μια γλυκιά γεύση από τους απολαυστικούς empty frame, η σκυτάλη δόθηκε στα υπόγεια ρεύματα. Και ο λόγος πάντα γλυκός και πάντα λίγος και πάντα. Read reviews from world's largest community for readers. Discogs에서 υπόγεια ρεύματα의 릴리스를 둘러보세요. Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το. Let us know what's wrong with this preview of μαύρα υπόγεια ρεύματα by θανάσης βέμπος. Το συγκρότημα «υπόγεια ρεύματα» δημιουργήθηκε το 1994 στην αθήνα. Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο. Και πάντα το ελάχιστο θέλω ανάμεσά μας με ανάσα την ανάσα μου να σβήνω. Τα υπόγεια ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την ελλάδα. Και η αφή στο δέρμα κυρίαρχη μέχρι τον πόνο.

Και η αφή στο δέρμα κυρίαρχη μέχρι τον πόνο. Τα υπόγεια ρεύματα έρχονται στην πάτρα την παρασκευή 7 φεβρουαρίου. Και ο λόγος πάντα γλυκός και πάντα λίγος και πάντα. Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας! Τα υπόγεια ρεύματα συνεχίζουν το ταξίδι ανά την ελλάδα παρουσιάζοντας το project 20.14, που παίρνει το όνομά του από το πρόσφατο διπλό άλμπουμ του συγκοτήματος.

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - Full Concert [21/9/18 @WE Thessaloniki ...
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - Full Concert [21/9/18 @WE Thessaloniki ... from i.ytimg.com
Την ίδια χρονιά κυκλοφορούντον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «ο μάγος κοιτάζει την πόλη». Η βυζαντινή τέχνη άφησε πλούσια κληρονομιά. Τα υπόγεια ρεύματα συνεχίζουν το ταξίδι ανά την ελλάδα παρουσιάζοντας το project 20.14, που παίρνει το όνομά του από το πρόσφατο διπλό άλμπουμ του συγκοτήματος. Μέχρι και σήμερα, βυζαντινές εκκλησίες γεμάτες με βυζαντινές αγιογραφίες μας θυμίζουν στιγμές ελληνικής δόξας. If only those vague lights, vague lights could be bright stars, bright stars so i could leave them in your hands. Και η αφή στο δέρμα κυρίαρχη μέχρι τον πόνο. Τα υπόγεια ρεύματα, θέλοντας να εκφράσουν τη θλίψη τους για το. Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

Σε μία ελλάδα όπου οι έλληνες εύχονται να είχαν τη δύναμη και το θάρρος να πατήσουν πόδι σε ό,τι μας συμβαίνει.

Υπόγεια ρεύματα (υδάτινα αλλά και αρχιτεκτονικά). Τα υπόγεια ρεύματα επιστρέφουν δισκογραφικά με το νέο άλμπουμ «η γη που αφήνω» που κυκλοφορεί ψηφιακά και σε cd από σήμερα, και τους πρώτους μήνες του 2021 σε συλλεκτικό lp από το ogdoo music group. Όταν ο κώστας κοντοβάς (πλήκτρα), ο γρηγόρης κλιούμης (κιθάρα και φωνή), ο γιάννης κυριακός (μπάσο), ο δημήτρης αργύρης (κιθάρα) και ο παναγιώτης μεταλληνός (τύμπανα), βρέθηκαν στο ίδιο περιβάλλον. Τα υπόγεια ρεύματα περιοδεύουν και αυτό το καλοκαίρι σε όλη την ελλάδα. Τα υπόγεια ρεύματα ηχογραφούν το δεύτερο δίσκο τους, τις «παραλογές». Τα υπόγεια ρεύματα παρουσιάζουν το video clip για το τραγούδι «με παραχαραγμένη τη ζωή μας», μέσα από τον πρόσφατο. Τα υπόγεια ρεύματα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους όλο το καλοκαίρι. Τα υπόγεια ρεύματα είναι μια από τις μακροβιότερες εν ζωή μπάντες της ελληνόφωνης ροκ σκηνής, ασχέτως αν είναι μια μπάντα που δεν έχει σταθερό line up και ο μοναδικός άνθρωπος που είναι από την αρχή, είναι ο δημιουργός και τραγουδιστής της μπάντας, ο γρηγόρης κλιούμης. Το συγκρότημα που συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας θα παρουσιάσει ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, τραγούδια από τη δισκογραφία του και διασκευές. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με άλλα αρχαία ρεύματα που απομένουν και επιμένουν να συντηρούν το «πνεύμα του τόπου». Το ρεμίξ και την ηχοληψία κάνει ο κωστας παρίσσης, που αργότερα θα παρασυρθεί κι αυτός απο τα υπόγεια ρεύματα και θα αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα βασικότερα μέλη του συγκροτήματος. Κι ενώ ακόμα είχε μείνει μια γλυκιά γεύση από τους απολαυστικούς empty frame, η σκυτάλη δόθηκε στα υπόγεια ρεύματα. Τα υπόγεια ρεύματα έρχονται στην πάτρα την παρασκευή 7 φεβρουαρίου.