Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Muğla Deprem - Muğla'da Deprem - Haberler _ Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi.

Muğla Deprem - Muğla'da Deprem - Haberler _ Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi.. Muğla i̇zmir deprem mi oldu? Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Gelen son dakika bilgilerine göre; Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da.

Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Son dakika muğla deprem haberleri ve muğla deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Muğla'da deprem
Muğla'da deprem from media-cdn.t24.com.tr
Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Ile ilgili 34 adet etiketli haber bulunmuştur. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Depremin ardından muğla valisi civelek an itibarıyla ilçede herhangi bir olumsuzluk muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk.

Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Depremin ardından muğla valisi civelek an itibarıyla ilçede herhangi bir olumsuzluk muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi.

Muğla'da deprem
Muğla'da deprem from media-cdn.t24.com.tr
Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi.

Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı!

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Son dakika muğla deprem haberleri ve muğla deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla i̇zmir deprem mi oldu? Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi.

Muğla i̇zmir deprem mi oldu? Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Son Dakika: Muğla açıklarında şiddetli deprem, İçişleri ...
Son Dakika: Muğla açıklarında şiddetli deprem, İçişleri ... from i13.haber7.net
Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi. Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı.

Gelen son dakika bilgilerine göre;

Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Son dakika muğla deprem haberleri ve muğla deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi.